ARRANGEMENTEN

Uw gelegenheid bij Leeuwenbergh

Een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of een andere gezellige gelegenheid die gevierd moet worden? Wij denken graag met u mee! Het kan allemaal bij Restaurant Leeuwenbergh: Een mooi stukje natuur in de Randstad.

Aanpassingen en uitbreidingen zijn in overleg mogelijk. Kinderen van 0 t/m 2 jaar zijn gratis. Kinderen van 3 t/m 9 jaar zijn ½ geld. De arrangementsprijzen zijn exclusief andere wijnen dan huiswijnen en buitenlands gedistilleerd. Wij berekenen voor onze arrangementen geen zaalhuur. Op al onze levering en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing, op verzoek kunnen wij u een exemplaar doen toekomen.

Meest gekozen arrangementen

BEKIJK ONZE FAVORIETE ARRANGEMENTEN

Vergaderingen

Restaurant Leeuwenbergh is uiterst geschikt voor zakelijke evenementen. Onze vergaderzaal, flexibiliteit en gastvrijheid maken dat wij bijna alles voor u kunnen verzorgen. Of u nu zoekende bent naar een vergaderruimte, een workshopruimte of een geschikte zaal voor een informatieavond, bij ons is het allemaal mogelijk. Onze vergaderzaal is in 2021 geheel gerenoveerd en is van alle gemakken en apparatuur voorzien.

Uitbreidingen en aanpassingen zijn in overleg mogelijk.

Na de vergaderingen en workshops even gezellig na borrelen of misschien liever een diner? Geen enkel probleem, wij verzorgen het met goede zorg en veel plezier!

Wij verzorgen gelegenheden voor gezelschappen vanaf 15 personen. Wij stellen graag samen met u een programma op die voldoet aan uw wensen, verwachtingen en budget. Samen met ons team staan wij voor warme gastvrijheid, een professionele werkhouding en kwaliteit.

Wij hebben vele mogelijkheden voor vergaderingen, trainingen en zakelijke bijeenkomsten. Klik hier voor meer informatie over onze vergaderingen.

Keuzemenu

Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij een leuk 3-gangen keuzemenu samengesteld. Bij het ontvangst of de borrel van uw gelegenheid zullen wij de menukeuzes opnemen. Uitbreidingen en aanpassingen zijn in overleg mogelijk. Het 3-gangen Keuzemenu is €39,50 en het Luxe 3-Gangen Keuzemenu is €45,00.

Bekijk hier het keuzemenu.

BBQ

Met heerlijk weer en een gezellige informele opstelling kiest u voor een leuke BBQ met heerlijke gerechten die a la minute voor u bereid worden door ons keukenteam. Met passende salades, bijgerechten en diverse garnituren om het compleet te maken! Mocht door het Hollandse weer de BBQ niet door kunnen gaan, is het altijd mogelijk om de gerechten vanuit onze keuken te serveren.

Een BBQ is te bestellen vanaf 20 personen. Aanpassingen en uitbreidingen zijn in overleg mogelijk. Kinderen van 0 t/m 2 jaar zijn gratis. Kinderen van 3 t/m 9 jaar zijn ½ geld. De arrangementsprijzen zijn exclusief dranken. Wij berekenen voor onze arrangementen geen zaalhuur. In overleg kunnen wij onze locatie ook exclusief voor u reserveren. Op al onze levering en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing, deze kunt u op onze website terug vinden.

Bekijk hier het BBQ menu.

Walking Dinner

Een leuke en informele manier om uw diner in te vullen voor een grote of kleinere groep. Tijdens het walking dinner worden er in verschillende rondes kleine gerechtjes geserveerd op luxe bordjes of in glaasjes. Deze gerechten kunnen zowel zittend als staand gegeten worden zodat u tijdens het eten gezellig met uw gasten een praatje kunt maken. Wij kunnen ons restaurant en/of terras indelen zoals u wenst, met bijvoorbeeld zitjes of juist statafels. Bij het walking dinner serveren wij 7-gangen. Klik hier voor het menu. Het is uiteraard mogelijk om in overleg gerechten aan te passen.

Bekijk hier het walking dinner menu.

Buffet

Wilt u met een groep van meer dan 20 personen bij ons eten? Dan is ons buffet ideaal voor u! U kunt genieten van verschillende gerechten van onze menu kaart gebundeld in buffet vorm.

Klik hier voor een overzicht van onze verschillende buffet vormen

Een buffet is te bestellen vanaf 20 personen. Ook hebben wij heerlijke lunch buffet mogelijkheden deze zijn te reserveren vanaf 15 personen, klink hieronder voor al onze lunch buffet mogelijkheden. Aanpassingen en uitbreidingen zijn in overleg mogelijk. Kinderen van 0 t/m 2 jaar zijn gratis. Kinderen van 3 t/m 9 jaar zijn ½ geld. De arrangementsprijzen zijn exclusief dranken. Wij berekenen voor onze arrangementen geen zaalhuur. In overleg kunnen wij onze locatie ook exclusief voor u reserveren. Op al onze levering en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing, deze kunt u op onze website terug vinden.

Bekijk hier het buffet.

12-uurtje

Bij Restaurant Leeuwenbergh hebben wij ook de mogelijkheid om met uw gezelschap tijdens de lunch voor een heerlijk 12-Uurtje te gaan, het 12-Uurtje kan ook zeker in de pauze van een vergadering, workshop of training besteld worden!

Klik hieronder om te zien welke heerlijke 12-Uurtjes wij serveren.

Bent u al enthousiast geworden?

U kunt onze prachtige besloten locatie iedere zaterdag afhuren voor uw gelegenheid